Tadeáš trpí svalovou dystrofiou, ale jeho obrázky žnú jeden úspech za druhým

6.3.2019

Tadeáš sa narodil so svalovou dystrofiou, ktorá ho pripútala na invalidný vozík. Každodennú radosť mu robia farebné perá. Kreatívne diela tohto šikovného ôsmaka môžu milovníci umenia vidieť od 1. marca do 1. mája 2019 v galérii Imobilio v Karlovej Vsi.

NADÁCIA AGEL podporila II. ročník Zimného kempu pre hendikepované deti

1.3.2019

Lyžovanie, sánkovanie či korčuľovanie pod dohľadom skúsených inštruktorov a skipas zadarmo. Sen, ktorý sa tento mesiac splnil telesne a mentálne hendikepovaným deťom. Spolu so svojimi rodinami zažili na svahu v lyžiarskom stredisku Snowland vo Valčianskej doline nezabudnuteľné chvíle. Na II. ročníku Zimného kempu pre hendikepované deti si tak mohli vyskúšať aktivity, ktorým sa venujú ich zdraví rovesníci.

Výťažok z charitatívneho golfového turnaja v Malej Ide poputuje Krištofovi Kubalovi

7.9.2017

NADÁCIA AGEL, súčasť skupiny AGEL, 6. septembra 2017 zorganizovala druhý ročník charitatívneho golfového turnaja v Malej Ide pri Košiciach. Finančný výťažok z charitatívneho športového podujatia bude venovaný pätnásťročnému hendikepovanému športovcovi Krištofovi Kubalovi na zakúpenie zdravotnej pomôcky Motomed. Generálnym partnerom podujatia sa stala spoločnosť Perfect Distribution.

Vianočná zbierka Nadácie AGEL pomôže stovkám ľuďom bez domova

16.12.2016

Stovky zamestnancov, pacientov zo zdravotníckych zariadení, spoločnosti skupiny AGEL SK a taktiež široká verejnosť sa zapojila do Vianočnej zbierky, ktorá bola učená pre ľudí bez domova a tým, ktorí nemajú zabezpečené nevyhnutné podmienky na uspokojovanie základných životných potrieb. Akciu zorganizovala Nadácia AGEL, ktorá v týchto dňoch odovzdala Domu charity sv. Rafaela v Nitre a Domu charity sv. Vincenta v Žiline dokopy 600 kilogramov odevov, zimných doplnkov a obliečok.

Tlačový hovorca

Mgr. Alžbeta Sivá